Vers geperst

  • 0

Vers geperst

Inkijken van het boeken- en cd-pakket.

Hernieuwen lidmaatschap.

Zondag 23 september van 10.00 tot 13.30 in de Gemeentelijke Basisschool van Welle.


  • 0

EEN DAGJE UIT IN ZEELAND

Binnenkort kan u eens te meer genieten van een ontspannende en aangename daguitstap. Op zaterdag 29 september 2018 kan u mee het prachtige stadje Middelburg verkennen. Middelburg is een stad voor ontdekkers, ontdekkers van imposante monumenten, sierlijke gevels en middeleeuwse straatjes.

De dagindeling ziet er als volgt uit:

Vertrek met autobus om 07.30 u. op het Welleplein.

In Middelburg worden wij om 9 uur verwacht in restaurant Hildernisse voor koffie/thee met gebak. Nadien begeleiden stadsgidsen ons door de binnenstad om ons kennis te laten maken met het historische centrum en het Zeeuws museum. Nadien keren we terug naar restaurant Hildernisse voor het middagmaal: na de tomatensoep is er voor de warme maaltijd keuze uit varkenshaasje met champignonsaus of zalmfilet met vissaus. Deze schotels worden geserveerd met salade, warme groenten en frietjes. Dranken bij de maaltijd zijn niet in de prijs inbegrepen. Als dessert is er keuze uit chocolademousse en vanille-ijs.

Na het middagmaal maken we om 14.30 u. een boottocht rond het historische centrum van Middelburg, waarna er nog tijd rest om op eigen houtje het centrum met de gezellige winkelstraatjes te verkennen. In principe zijn we terug in Welle omstreeks 19.00 u.

Voor de volledige uitstap (bus, ontbijt, gidsen wandeling, middagmaal, boottocht) betaalt u 65 euro. U dient wel in te schrijven vóór 18 september 2018. Niet leden betalen 70 euro. Leden hebben voorrang.


Meest recente berichten

Archief