‘DEN BOER OP’ MET WIM DE CONINCK

  • 0

‘DEN BOER OP’ MET WIM DE CONINCK

Op zaterdag 29 februari 2020 nodigen de dienst Vrije Tijd en het Davidsfonds Welle jullie uit voor een ontspannend avondje theater in de gemeentelijke basisschool Welle.

Wim De Coninck geniet niet enkel grote bekendheid als doelman van diverse voetbalploegen, maar ook als gewaardeerd voetbalanalist. Sinds zijn jeugdjaren is hij echter ook een groot liefhebber van amateurtoneel en comedy. Tijdens de Gentse Feesten ging zijn jeugddroom in vervulling en scoorde hij met zijn monoloog ‘Den Boer op’ een opmerkelijk debuut.

In ‘Den Boer op’ speelt hij boer Gérard (uitgesproken als Zeeraard) die gevraagd word om een lezing te houden over de boerenstiel en vooral om de stiel te promoten en te redden.

Zonder de schroom en met veel enthousiasme, maar niet altijd even verfijnd, kwijt hij zich van zijn taak. Hij neemt alles en iedereen op de korrel. Op zijn Zeeraars. Tot groot jolijt van het publiek.

De voorstelling gaat door op zaterdag 29 februari 2020 om 20.00 uur, deuren: 19.30 uur.

Waar: gemeentelijke basisschool Welle

Toegangskaarten: € 8, met Uitpaskansentarief €1,5.

Kaarten te koop bij dienst Vrije Tijd Denderleeuw, via webshop.denderleeuw.be en bij de bestuursleden van Davidsfonds Welle.

Meer info: Jo Mertens (053,66,92,34)


Leave a Reply