BEKRONING JUNIOR JOURNALIST

  • 0

BEKRONING JUNIOR JOURNALIST

De Junior Journalist-wedstrijd, de grootste schrijfwedstrijd voor jongeren in Vlaanderen, stond dit jaar volledig in het teken van ‘Buren’. Geen gemakkelijke opdracht, maar zowel de leerlingen van de Vrije Basisschool als de Gemeentelijke Basisschool in Welle leverden knappe werkjes af.

In heel Vlaanderen namen jongeren uit de laatste graad van het basisonderwijs en het hele secundaire onderwijs deel aan deze wedstrijd. De jongeren met de meest straffe en creatieve schrijfsels werden bekroond .

In de Gemeentelijke Basisschool werd de hoofdvogel afgeschoten door Fleur Vermeire, op de hielen gevolgd door Noor Timmermans en Odilon Van den Eynde.

In de Vrije Basisschool Welle scoorde Tomes De Raeve het hoogst, gevolgd door Lars De Decker. Tomes neemt met zijn opstel:’Het buurtfeest’ deel aan de nationale selectie. Alle laureaten ontvingen een waardevol boekenpakket.

Proficiat aan alle deelnemers.

Foto’s (namen van links naar rechts)

Juf Marlies, Lars De Decker, André De Bisschop (DF-Welle), Tomes De Raeve

Juf Nadine, Odilon Van den  Eynde, Jo Mertens (DF-Welle), Noor Timmermans, Fleur Vermeire, André De Bisschop (DF-Welle), meester Jonathan,


Leave a Reply