KOKKERELLEN MET AMBAROSA

  • 0

KOKKERELLEN MET AMBAROSA

In maart 2018 liet Robbe De Koninck van de streekwinkel Ambarosa ons kennismaken met een aantal streekproducten, biertjes, geestrijke drankjes en hapjes. Maar Ambarosa heeft zoveel meer te bieden dan enkel hapjes en drankjes. Op zaterdag 30 november vergast Ambarosa ons op een culinair treffen met 5 gerechten  Elk gerecht wordt uiteraard begeleid met de passende trappistenbieren maar wat er juist op tafel komt blijft voorlopig een goed bewaard geheim.

Wil u er bij zijn, contacteer dan zo snel mogelijk uw bestuurslid, want het aantal plaatsen is beperkt. Leden hebben voorrang.

Deze avond gaat door op zaterdag 30 november 2019 in de gemeentelijke basisschool van Welle.

Aanvang 19.00 uur.

Prijs voor leden: 35 euro, niet leden 40 euro

Info: Gaston Bogaert – 053.415.514

P.S.: Gelieve vooraf niet te eten, er is genoeg.

 


Leave a Reply