VERS GEPERST

  • 0

VERS GEPERST

Het is zover. De nieuwe cultuurgidsen voor de hernieuwing van het lidmaatschap zijn aangekomen. Doorblader deze catalogus reeds eens en wil je het ganse boeken- en cd-pakket rustig inkijken, kom dan op zondag 29 september naar de Gemeentelijke Basisschool van Welle.

Tussen 10.00 en 13.30 uur kan je alle boeken, ook de nieuwste, uit de cultuurgids doorbladeren en een blik werpen op het CD-aanbod. Door het samengaan van Davidsfondsuitgeverij en WPG is het aanbod enorm toegenomen met o.a. boeken uitgegeven door Promotheus, Cargo, Manteau, De Bezige Bij, Standaard Uitgeverij…) De formule voor het lidmaatschap blijft ongewijzigd. Als u voor 40 euro boeken koopt bent u, en alle leden van uw gezin, lid.

Ondertussen kan je genieten van een drankje en een knabbeltje, aangeboden door het Davidsfondsbestuur. Breng gerust vrienden of familie mee om ze kennis te laten maken met het Davidsfonds.

Uiteraard kan je ter plaatse je bestelling voor het lidmaatschap reeds doorgeven.

Wie die dag zijn lidmaatschap hernieuwt maakt kans op een gratis boekenpakket.

Nog geen lid maar wel sympathisant, kom even langs. Word je die dag lid, dan ontvangt u een mooi geschenk.


Leave a Reply