EEN DAGJE UIT IN HASSELT

  • 0

EEN DAGJE UIT IN HASSELT

Op zaterdag 14 september 2019 kan u mee de prachtige stad Hasselt verkennen. Hasselt is een stad voor ontdekkers, ontdekkers van prachtige museums, sierlijke gevels en prachtige winkelstraten.

De dagindeling ziet er als volgt uit:

Vertrek met autobus om 07.30 u. op het Welleplein.

In Hasselt worden wij om 9 uur verwacht in ‘Het Borrelhuis’ voor het ontbijt. Nadien begeleiden stadsgidsen ons naar de beroemde Japanse tuin. Na dit bezoek keren we terug naar ‘Het Borrelhuis’ voor het middagmaal: na het aperitief en de soep is er voor de warme maaltijd keuze uit Vlaamse karbonaden met kroketjes en appelmoes of witte visfilet met krieltjes en een pestosaus. Als dessert volgt er een heerlijke dame blanche. Dranken bij de maaltijd zijn niet in de prijs inbegrepen.

Na het middagmaal brengen we een bezoek aan het jenevermuseum (proevertje inbegrepen) waarna er nog tijd rest om op eigen houtje het centrum met de gezellige winkelstraten te verkennen. In principe zijn we terug in Welle omstreeks 19.30 u.

 

Voor de volledige uitstap (bus, ontbijt, gidsen,bezoek Japanse tuin, middagmaal, en jenevermuseum) betaalt u 55 euro. U dient wel in te schrijven vóór  31 augustus 2019. Niet leden betalen 60 euro. Leden hebben voorrang.

Inschrijven bij de bestuursleden of bij Willy Tock (053.67.43.74)


Leave a Reply