BEKRONING JUNIOR JOURNALIST

  • 0

BEKRONING JUNIOR JOURNALIST

De Junior Journalist-wedstrijd, de grootste schrijfwedstrijd voor jongeren in Vlaanderen, stond dit jaar volledig in het teken van ‘Meesterschap’. Geen gemakkelijke opdracht, maar zowel de leerlingen van de Vrije Basisschool als de Gemeentelijke Basisschool in Welle leverden knappe werkjes af.

In heel Vlaanderen namen jongeren uit de laatste graad van het basisonderwijs en het hele secundaire onderwijs deel aan deze wedstrijd. De jongeren met de meest straffe en creatieve schrijfsels werden bekroond .

In de Vrije Basisschool Welle scoorde Lynn De Bolle het hoogst, gevolgd door Lana Taymans.

In de Gemeentelijke Basisschool werd de hoofdvogel afgeschoten door Floor Coppens, op de hielen gevolgd door Lieze Van Hecke. Floor neemt met haar opstel:’Het circusmeisje’ deel aan de nationale selectie. Alle laureaten ontvingen een waardevol boekenpakket.

Proficiat aan alle deelnemers.

Vrije Basusschool (vlnr) Jo Mertens (DF), Lieze Van Hecke, Juf Nadine, Floor Coppens, André De Bisschop (DF)

 

Vrije Basisschool (vlnr)
Juf Dorien, Lana Taymans, André De Bisschop (DF), Lynn De Bolle

 


Leave a Reply