ZONDAG – THEATERDAG

  • 0

ZONDAG – THEATERDAG

Op zondag november nodigen de dienst Vrije Tijd en het Davidsfonds Welle jou uit voor een ontspannend avondje theater in de gemeentelijke basisschool Welle. Luc Caals en Erik Goris spelen ‘De ziekenkas’, een voorstelling vol humor over mensen in de wachtkamer van de ziekenkas.

 De wachtzaal van een ziekenkas. Een resem wachtende mensen passeert de revue: een beroepsmilitair die een bijzondere operatie moet ondergaan; Désiré, een homo die de krukken van zijn

vriend komt inleveren; Babette, een prostituee over haar klanten; Zozef, een ‘simpele’ jongen; Margrit, die bij ‘den Engelsman’ heeft gewerkt; Gaby, toekomstige bruid; madam Leflot, die roddelt over iedereen en Modest, een behanger die over ‘de Japanezen’ alles kwijt wil.

Ieder zijn eigen leven, zijn eigen verhaal, zijn eigen lacht en zijn eigen traan… Alle figuren worden gespeeld door Luc Caals en Erik Goris: inderdaad, ook de dames.

Bijwijlen hilarisch, soms ontroerend, maar allemaal mensen met een herkenbaar verhaal. En waar anders kan je dat kwijt in de wachtzaal van een…ziekenkas.

De voorstelling gaat door op zondag 4 november om 20.00 uur in de feestzaal van de gemeentelijke basisschool Welle. Deuren open vanaf 19.30 uur.

Tickets: 8 euro, te verkrijgen bij de dienst vrije tijd (Kasteeltje Denderleeuw, tel. 053.645.400 en  bij de bestuursleden van Davidsfonds Welle (info 053.66.92.34)


Leave a Reply